Mahdollisen mielenilmauksen vaikutukset bussiliikenteeseen Meri-Lapissa 2.2.

SAK:n poliittinen mielenilmaus perjantaina 2.2. vaikuttaa toteutuessaan myös bussiliikenteeseen. AKT:n sopimusaloja koskevan soveltamisohjeen mukaan mielenilmauksen ulkopuolelle jäävät linja-autoliikenteen tilausliikenne, avoimet koululaiskuljetukset (aikatauluun merkityt koulupäivinä kouluvuoden aikana ajettavat vuorot), vammaiskuljetukset sekä ruokakuljetukset (mm. vanhuksille, kouluihin ja päiväkoteihin).

Liikennöitsijöiltä saamamme tiedon mukaan Heiskasen Liikenteen, Net-Matkojen ja NorthBus:n vuorot ajetaan kokonaisuudessaan mukaan lukien Tornion Kaupunkilinja ja Kemin palveluliikenne Onnikka. Matkahuollon tiedotteen mukaan myös Ketosen Liikenne ja Rajalinjat ajavat kaikki vuoronsa. JM Eskelisen Lapin Linjat ja Gold Line / Koskilinjat ovat ilmoittaneet ajavansa osan vuoroistaan. Tarkista yrityskohtaiset tiedot suoraan yrityksen verkkosivuilta tai liikennöitsijältä.

PÄIVITYS 31.1.2018 klo 8:45 Myös E. Jussila Ky, Jussilan Liikenne Ay ja Moisasen Liikenne ovat ilmoittaneet ajavansa perjantaina kaikki vuoronsa normaalisti. 

PÄIVITYS 1.2.2018 klo 9:30 Myös K. Hekkanen on ilmoittanut ajavansa kaikki vuorot perjantaina normaalisti.