Kiitokset Meri-Lapin joukkoliikennekyselyyn vastanneille

Kiitos Meri-Lapin joukkoliikennekyselyyn vastanneille. Saimme kyselyyn yli 500 vastausta ja erilaisia kehittämisehdotuksia valtavan määrän. 

Kiitosta teiltä saivat palvelu, täsmällisyys ja kaluston laatu. Tyytymättömimpiä olitte aikatauluihin ja reitteihin, joita on liian vähän. Kehittämistarpeista noin puolet oli vuorotarjontaa ja aikatauluja koskevia. Yleisesti toivottiin erityisesti iltavuoroja ja myöhempiä yhteyksiä, keskipäivän vuoroja ja säännöllistä vuoroväliä. Myös liityntäyhteydet juniin korostuivat. Informaatiota koskevia toiveita tuli runsaasti ja aikataulut koettiin vaikeaksi löytää ja lukea.

Saadut vastaukset huomioidaan ja niihin pyritään löytämään ratkaisumalleja parhaillaan meneillään olevassa Meri-Lapin joukkoliikenteen järjestämistapa -selvityksessä.

Meri-Lapin joukkoliikenne toivottaa kaikille asiakkailleen hyvää pääsiäista!

ps. Meri-Lapin joukkoliikenteen bussiaikataulut ja-liput löydät kätevästi Matkahuollon Reitit ja Liput -mobiilisovelluksesta. Sovelluksen voit ladata puhelimellesi sovelluskaupasta. Kemin kaupunkiliikenteen mobiilikertalipun myynnin avaamisessa meillä on ollut haasteita, mutta senkin myynti aukeaa sovelluksessa ihan lähipäivinä.