Matkahuollon liput matkakorteilta Reitit ja Liput -sovellukseen

Matkahuollon kausi- ja sarjaliput siirretään Reitit ja Liput -mobiilisovellukseen vaiheittain kevään 2023 aikana, minkä jälkeen kaikki kausi- ja sarjaliput ovat ostettavissa Reitit ja Liput -sovelluksessa. Muutoksen myötä Meri-Lapin seuraavat alueelliset liput ovat nyt ostettavissa ainoastaan Reitti ja Liput – sovelluksesta ja lippuja ei enää voi ostaa vanhoille matkakorteille.

• Meri-Lapin sarjalippu 10 tai 30 matkaa

• Kemin kaupunkilippu 30 päivää

• Tornion kaupunkilippu 30 päivää

• Tornion OKTO työmatkalippu 10, 30 tai 50 matkaa

Matkahuollon valtakunnalliset sarjaliput siirretään Reitit ja Liput -sovellukseen 2.5.2023 ja koulumatkatukiliput heinäkuussa. Matkakorttien myynti ja lataaminen päättyy 30.6.2023. Poikkeuksen muodostavat arvolippu, peruskoululaisten liput sekä yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu liikematkalippu, jotka säilyvät toistaiseksi matkakorteilla.

Muutoksen avulla Matkahuolto parantaa asiakaskokemusta ja vastaa asiakaskäyttäytymisen muuttumiseen sekä asiakkaiden uusiin tarpeisiin. Jatkossa asiakkaan on mahdollista ostaa ja hallinnoida kausi- ja sarjalippujaan Reitit ja Liput -sovelluksella aikaa ja paikkaa katsomatta. Lue lisää muutoksesta ja seuraa lipputuotekohtaisesti muutosaikataulua osoitteessa www.matkahuolto.fi/matkaliput.